4 Şubat 2008 Pazartesi

KURT–ISLAM DEVLETINE HOSGELDINIZ 1


Hepimiz 50 sene suren uzun bir yoldan sonra vardik buralara.

Kilometre taslari olarak kimleri gormedik ki.

Odundan farksiz bildigi vekillerine hilafeti bile getirebileceklerini mujdeleyen Menderes'ten mi,

..en "baba" imam hatipleri yurdun dort bir yaninda acan rekortmen Demirel'den mi,

..saglik sorunlarindan! oturu, tek bir yelekle ABD'ye siginan dunya imami Gulen'den mi,

..yoksa o Gulen'in gogsune devlet ustun hizmet madalyasi takan Karaoglan'dan mi soz etsek ?

Peki ya, anayasanin bekaretini ilk bozan Ozal'a,

..Gumruk Birligi ile AB'ye tek tarafli bagimligimizin anasi Ciller'e,

..gunduz gozuyle Sivas'in ortasinda tekbir sesleri ile yakilan 37 insanmizin katillerinin avukatligina bizzat soyunan eski Adalet Bakani Kazan'a,

..eyalet sistemi onerisiyle ulkenin sekiz parcaya bolunmesini oneren 12 Eylul'un kahramani Evren'e hic mi rastlamadik bu yolda ?

Mustafa Kemal'in aydinlik ve tam bagimsiz Turkiye'sini yikmak bir maratonsa, bunun en son yuz metresini kostu Recep Tayyip Erdogan.

Ne kadar herkesin tuzu olsada, medeniyetin! rengi yesili o verdi bu corbaya.

Kah Iran'dan kah ABD dolarlarindan bulsa da, rejimin rengini o belirledi hepimizin sofrasinda.

**

Biri, siir okurken agladi Basbakan oldu; digeri turban magdurunu oynadi, Cumhurbaskani.

Sonra, koridorlarinda takunya sesleri cinlarken, Cuma gunleri Meclis'in tatil edilmesi onerisiyle geldi Bulent Arinc.

AB Uyum sureci esnasinda konusuldu Ataturk resimlerinin devlet dairelerinden kaldirilmasi gerekliligi, ardindan Devrimleri budandi Turk Tarih kitaplarindan.

Gerilemeye tekabul ettigi icin yikilsin istendi Kemal'in dusuncesi, heykelleri Soros paralariyla beslenen bu ulkenin profesorleri tarafindan.

Ceza aldilar, 19 Mayis torenlerinde ogrencilerine Mustafa Kemal t-shirtleri giydiren Halil Ibrahim ogretmenler.

Turk Kadinin iffetinden suphe eden milli gorus yanlilari "DISARI CIKMASINLAR, CIKARLARSA KIRITMASINLAR" diye fetva verir oldular.

"Yok artik deve" dedik, o zavallida kurban gitti apronda, Said-i Kurdi toplantilarina sponsor olan THY'nin kanatlari altinda.

Oysa sadece baskentin logosu yetecekti gidisati gormek isteyene.

Turbanin temel hak ve ozgurluk degil, bir siyasi rant olarak kullanildigini, kulturumuzde, dinimizde yeri olmadigini en iyi bizler bilecektik, eger kurtarabilmis olsaydik Islamiyet'i bu din bezirganlarinin kirli ellerinden.

Daha cazip gelmeseydi bir cuval komur, uc poset nohut birilerimize, bir dur diyebilecektik bu ortacag karanligina.

Simdi, son istasyon "Islam Devletine" yaklasirken, karsisina cikan tum kisi ve kurumlari demokrasiyi sindirememekle sucluyor RTE, demokrasi treninden inme hazirligi icindeyken.

Hepimizin ceneleri tutuldu alttan bagli bir sekilde!

Erbakan merakini "kansiz" olarak giderdi en nihayetinde.

**

KIZMAYIN

Bu yazi acimasiz degil, bilakis malumun ilanidir!

KORKMAYIN

Umutsuz hic degil.

Beyler! Ben, bir ipne tekrar cikip defile yapabilsin diye Turkiye Cumhuriyeti'nin ilkelerinden taviz verilmesine sessiz kalamam.

Bizzat kurucusu tarafindan emanet edilmis bu Cumhuriyet'i butun kazanimlariyla bir butun olarak korumak benim birinci vazifemdir.

Sizi bilmem!

2 Şubat 2008 Cumartesi

Bizkaçkişiyiz Platformu Laiklik Bildirisi




Türkiye Cumhuriyeti , çağın ve geleceğin dünyasında dine dayalı bir devlet olmayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti , çağın ve geleceğin dünyasında dine dayalı bir devletin yer bulamayacağını ,insanların inancına, imanına, ibadetine saygı göstererek, bunun devlet kimliği olmaktan uzak tutma anlayışı ve kararlılığı ile kurulmuştur.

Laiklik demokrasinin ve cumhuriyetin temelidir.

Kültürel, sosyal, ekonomik sorunların ve etnik bölücülüğün ülkemizi etkisi altına aldığı bir dönemde, Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin özgürlük anlayışı ile iktidara gelenlerin ve onları destekleyenlerin laik Türkiye Cumhuriyeti anlayışını değiştirme girişimlerine milletimiz gereken tepkiyi verecektir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değeri olan Laikliği değiştirerek, Cumhuriyetimizi farklı rejim anlayışına çekmek isteyenler karşılarında Cumhuriyetin Kurumlarını ve bizleri bulacaktır.

M. Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve devrimlerini kararlılıkla savunan, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ve ilkelerinden ödün vermeyen insanların oluşturduğu ve tüm milletimizi kucaklayacak platformumuz; laiklik ilkesinde yapılmak istenen değişikliklere, ülkemizi karanlık rejimlere çekmek isteyenlere , Cumhuriyetimiz temel değerleri ile oynamak isteyenlere dur deme kararlılığındadır.

Bu hususta Mustafa Kemal Atatürk'ün nutkunda yazdığı ve Gençliğe hitabesinde bizlere verdiği göreve sadık kalarak üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağımızı bildiririz.

Milletimize saygıyla duyurulur.

Bizkackişiyiz Platformu